3.6.2014

Se on täällä!

Heipsulivei, lapsoset c:

Ensiksi haluan toivottaa kaikille hyvää kesää ^^. 
Vanhempani ovat tämän (ja monen muun) viikon ajan normaalisti töissä, joten isovanhempani tulivat vahtimaan minua ja veljeäni. He saapuivat tänä aamuna. Kun olin käynyt tervehtimässä heitä, menin takaisin olohuoneeseen. Hetken päästä he kuitenkin sanoivat: "Postimies pyytä sinulta kuittausta!" Hypin riemusta ja menin ulko-ovelle, jossa postimies odotti kädessään päivän postit - ja Pullip MIO Paja. 
Kuittasin lähetyksen ja syöksyin laatikko käsissäni huoneeseeni avaamaan laatikkoa.

Tässä neiti on laatikossaan. Tyttelin nimeksi tuli muuten Angie c:


Ottaessania Angieta pois laatikosta, hipaisin vahingossa kynnelläni, jossa oli mustaa lakkaa, nuken poskea ja kuvassa näettekin lopputuloksen °^° Toivon mukaan se lähtee ajan kanssa.


Nuken stock-kroppa ei ollut niin jäykkä kuin Yomilla. Obitsu on kuitenkin tulossa.

Yomi halusi välttämättä tunkea kuvaan.


Ja koska kyseessä on Pullip, omistaa hän tietenkin sulkeutuvat silmät ja koska Yomilla ei tälläistä ole, olin tietenkin aivan fiiliksissä päästessäni kokeilemaan niitä :D Sanoisinko että aika nopeaa toimintaa Pullipstyleltä. Nukke saapui viikossa, vaikka tilatessamme Angien sivulla luki että hän olisi täällä 2-8 viikon sisällä. Surun neljäs osa on tuloillaan. Ja toivonmukaan se on myös laadukkaampi kuin aiemmat osat...
Siihen asti, heippa!

4 kommenttia:

 1. Angie onpa kaunis nimi, kaunis hän on kyllä muutenkin ❤ Minulla ja Lunalla on tuhat asiaa joita odottaa, 1. Rhea (Dal lipoca) tulee varmasti lähiaikoina 2. Ensiviikolla minä ja perheeni ostamme kissan pennun 3. Viikonloppuna Helsinki päivä :) 4. Ja milloin pääsee näkemään angien. ???

  VastaaPoista
 2. Minulle on sattunut samanlainen kynsilakka juttu mutta sinisellä kynsilakalla

  VastaaPoista
 3. Milloin saat surun neljännen osan valmiiksi? Tai siis tänne blogiin

  VastaaPoista
 4. Tuleeko suru tänään un lähden huomenna mummolleni joten en voi käydä tätä kurkkimassa silloin

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!