13.1.2016

Lopun alku


Hyvää uutta vuotta 2016 ~ 

Olenko kuollut? Olenko lopettanut nukkeilun?
Vaikka täällä blogin puolella on ollutkin aika hiljaista viime aikoina, en ole lopettamassa nukkeilua. Nukkeilu ja valokuvaus on edelleen tärkeää minulle, enkä ole luopumasta siitä.

No, nyt pääsmmekin siihen asiaan jota tulin tänne blogin puolelle ilmoittamaan.
Tämä on viimeinen postaus tässä blogissa.
Olen pyörittänyt tätä blogia jo kohta kaksi vuotta, ja olen todella pitänyt siitä. Bloggaaminen on kuitenkin alkanut tuntua rutiinimaiselta, varsinkin kuvatarinoiden suhteen. 
En kuitenkaan kadu mitään. Pidin kuvatarinastani, pidän edelleen. En kuitenkaan enää mielestäni voinut luvata uuden postauksen määräaikaa, joten arvelin, että minulle helpoin vaihtoehto olisi keksiä jokin uusi tapa julkaista kuviani. 

Blogi on nyt tosiaan muuttanut Tumblr:in puolelle. Opettelen vielä käyttämään sitä sivua, mutta tulen nyt olemaan aktiivisempi. Kuviani näkee edelleen Instagramin puolella.

Nyt on niiden juustoisten kiitosten aika, eikö niin? Okei.

Kiitos, lukijat. Te olette ihania. Olette jaksaneet kommentoida postauksiini vaikka niissä ei aina olisikaan ollut mitään kommentoimisen arvoista ja luoda minuun uutta intoa jatkaa kuvailua. Olen erittäin kiitollinen varsinkin siitä, miten te olette lukeneet kuvatarinaani ja taitaneet oikeasti piää siitä (?). Kiitos.

No, kaksi vuotta ei ole mikään kovin pieni määrä. Siinä ajassa ehdin luomaan monia muistoja, kehittämään kuvaustaitoani ja jopa saamaan muutaman uuden ystävän.

damn that was cheesy

Mitenkäs tarinan muuten kävi?
Axelle onnistui ystävystymään neljän muun pallopän kanssa, mutta Kuolema löysi hänet silti. Viisikko taisteli Kuolemaa vastaan kaikin voimin ja  he saivat lopulta hänet suostumaan Axellen pyyntöön jäädä Maahan. Kuolemalla oli kuitenkin yksi ehto: Yksi Välimaastoon vangittu vanki (jonka olisi pitänyt Kuoleman mukaan kuolla ja moneen kertaan) oli ongistunut pakenemaan ja oli nyt vapaalla jalalla. Kyseinen vanki oli uhannut luonnon lakeja ja tästä syystä vankina. Yomi kertoi kuulleensa hänestä: vanki oli maailmankaikkeuden vaarallisin kuolevainen. 
Mitäkö Kuolema käski heidän tehdä?
Etsimään hänet.

 Blogin uusi aikakausi alkaa täältä.

Nähdään ~ !


4 kommenttia:

 1. Harmin paikka, en selaa tumblaa nii usein ku bloggeria, tuun missaamaan varmaa loout postauksesi :( mutta hienoa jos löysit uuden tavan ilmaista itseäsi!

  VastaaPoista
 2. Harmin paikka, en selaa tumblaa nii usein ku bloggeria, tuun missaamaan varmaa loout postauksesi :( mutta hienoa jos löysit uuden tavan ilmaista itseäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hörh en osannu tää tuplaa miu kommentin himpura

   Poista
 3. Onneks sulla jatkuu nukke harrastus kuitenkin vielä toivottavasti pitkään! Mä ymmärrän tosi hyvin ton ettei voi eikä ehdi postata aina.

  Pitää kai otsekkiin opetella Tumblria käyttämään mutta onneksahan on instagram.

  Sun blogia on ihana ollut seurata ihan alusta asti, ja voihan olla että joskus vielä palaat bloggeriin?

  Musta tuntuu että tää kommentti on ihan kakkaa ja että oot ansainnut paremman ja pidemmän kommentin.  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!